Hem Teknikens Värld Enkel Singapore-seger för Hamilton

Enkel Singapore-seger för Hamilton

Lewis Hamilton vann enkelt i Singapore…

Lewis Hamilton drygade ut ledningen i VM med dagens seger i Singapore

Lewis Hamilton tog karriärens 69:e seger när han var först över mållinjen i dagens Singapore GP. Hamilton tog starten och kunde efter detta kontrollera racet vilket han sannerligen gjorde inledningsvis med väldigt beskedlig fart för att inte riskera sin uppgjorda taktik. Alla visste på förhand att om det skulle fungera med en enstoppare och start på hypersoft måste man ta det väldigt försiktigt i början. När man väl kom in depåfönstret behövde Lewis bara spegla konkurrenternas taktik för att skydda sig mot en undercut vilket han inte hade några problem med.

Först att komma in för nya däck var Ferrari och Sebastian Vettel som på första varvet lyckades klämma sig förbi Max Verstappen upp till andra plats och tanken med det tidiga…