Hem Teknikens Värld Mick Schumachers väg mot Formel 1 verkar utstakad

Mick Schumachers väg mot Formel 1 verkar utstakad

Mick Schumacher mot F1…

Mick Schumachers väg till Formel 1 ser utstakad ut

Det är väl ingen tvekan om att vägen nu ser utstakad ut för Mick Schumacher när det gäller Formel 1. I helgen körde han inte bara ROC han berättade också att han numera tillhör Ferrari Driver Academy, vet faktiskt inte om han valde att gå dit eller om han blev vald att komma dit av Ferrari. Skulle gissa att han haft många intressenter när det gäller fortsättningen av hans karriär där Mercedes borde har varit intresserade med pappa Michaels kopplingar till Mercedes i slutet av sin aktiva karriär. Å andra sidan finns lika tydliga kopplingar till Ferrari där Michael Schumacher var mest framgångsrik och när det nu även står klart att Mick även tillhör Allsport management under ledning av Nicolas Todt, son till nuvarande FIA-presidenten tillika Teamchef för Ferrari…