Hem Teknikens Värld Marcus Ericsson imponerande snabb i IndyCar

Marcus Ericsson imponerande snabb i IndyCar

Marcus Ericsson näst snabbast efter förmiddagens körning på COTA

Marcus Ericsson, här under testen på Laguna Seca i fredags, började första dagen av testande på COTA på bästa tänkbara sätt

De första två timmarna av Indycartest på COTA här i Austin har körts och det blev en bra start med svenska ögon sett där Marcus Ericsson noterade nästa bästa tid endast slagen, de sista självande sekunderna på passet, av Colton Herta med blott 9 hundradelars marginal. Felix Rosenqvist hamnade lite längre ner i listan på en 12.e plats 1,5 sekunder bakom snabbaste tid.

Båda svenskarna var annars tidigt ute när det drog igång på förmiddagen och det var Felix Rosenqvist som satte an tonen inledningsvis med Marcus Ericsson några tiondelar bakom. Båda svenskarna gjorde sedan ett antal stint på samma set däck innan Marcus och en hel del andra förare,…