Hem Teknikens Värld Nu är vi på plats på IndyCar-testet i Texas

Nu är vi på plats på IndyCar-testet i Texas

Första intrycken…

Team Sweden i årets Indycarmästerskap

Tillbaka på COTA igen för den enda officiella Indycartesten inför säsongen. Känns både bekant men också lite ovant att vara i depån igen då det är stor skillnad på hur det ser ut när Formel 1 är på plats och när Indy nu är här och testar. Nu haltar iofs jämförelsen ordentligt då test inte ska jämföras med racehelg men även om man jämför med en F1 test så är det tämligen stor skillnad och men inte alls till det sämre. I Formel 1 är allt tillslutet och stängt med väldigt små möjligheter till insyn, här är det precis tvärtom, garagen står vidöppna och som journalist kan du gå i princip hur du vill vilket självklart uppskattas.

Har nu på morgonen också fått en kort pratstund med både Marcus Ericsson och Felix Rosenqvist som båda känns laddade inför att få köra…