Hem Teknikens Värld Grym uppkörning av Marcus Ericsson

Grym uppkörning av Marcus Ericsson

En bra morgon…

Takuma Sato fick stå högst upp på pallen i Alabama

Vissa mornar är bättre än andra och idag är en sådan bra morgon. Gårdagens Indycarrace på Barber Motorsports Park blev en riktig höjdare med action från start till mål, detta trots att det bara blev en ”caution” under hela racet. Rent allmänt fortsätter Indycar sin policy att vara restriktiv med gulflagg vilket är bra, inte för att det fanns anledning att gulflagga över hela banan igår kväll, mer än när man gjorde det.

Takuma Sato vann racet efter mycket stabil körning så när som på en liten miss i sista chikanen i slutet av loppet. Den marlören hade kunnat bli kostsam när han plöjde rakt fram efter att ha missat inbromsningen en aning. På TV-bilderna såg man att det flög iväg nån del från vad jag tror var diffusern men inte ens detta kunde stoppa japanen från att…