Hem Teknikens Värld Tajt fajt mellan Ferrari och Mercedes

Tajt fajt mellan Ferrari och Mercedes

Tight mellan Ferrari och Mercedes efter första dagen i Kina…

Valtteri Bottas toppade efter fredagens andra träningspass inför Kinas GP

Kinas GP ser efter första dagens körning ut att kunna bli en jämn historia både när det gäller toppen och i det s k mittfältet. Mercedes Valtteri Bottas var snabbast efter dagens kvalsimuleringar men enbart 27 tusendelar före Ferrari och Sebastian Vettel. Intressant var också att varken Lewis Hamilton eller Charles Leclerc, i de båda andra bilarna för Mercedes och Ferrari, fick till några bra kvalsimuleringsvarv ca 7-8 tiondelar bakom. Charles Leclerc fick också avbryta andra träningen i förtid med problem på bilens kylsystem. Värt också att nämna Red Bulls Max Verstappen som även han finns med i täten, knappt två tiondelar bakom efter sitt kvalförsök. Den sjätte bilen hos topp 3-teamen, Pierre Gasly, ser…